Tietosuoja

toimittaja ("me", "me" tai "meidän") toimii saturn-e.planetz.care verkkosivusto ("palvelu").

Tällä sivulla kerrotaan henkilötietojesi keräämisestä, käytöstä ja paljastamisesta, kun käytät Palveluamme ja siihen liittyviä valintoja.

Tällä sivulla kerrotaan henkilötietojesi keräämisestä, käytöstä ja paljastamisesta, kun käytät Palveluamme ja siihen liittyviä valintoja.

Me, Bitcoin Compass, käytä tietojasi Palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä Palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän käytännön mukaisesti. Ellei tässä tietosuojakäytännössä toisin määritellä, tässä tietosuojakäytännössä käytetyillä termeillä on samat merkitykset kuin käyttöehdoissamme, jotka ovat saatavilla osoitteessa saturn-e.planetz.care

Määritelmät

palvelu

Palvelu on saturn-e.planetz.care verkkosivusto, jota ylläpitää toimittaja

Henkilötiedot

Henkilötiedoilla tarkoitetaan elävää yksilöä koskevia tietoja, jotka voidaan tunnistaa kyseisistä tiedoista (tai niistä ja muista tiedoista, jotka ovat hallussa tai jotka todennäköisesti tulevat meidän hallussamme).

Käyttötiedot

Käyttötiedot ovat tietoja, jotka kerätään automaattisesti joko Palvelun käytöstä tai itse Palvelun infrastruktuurista (esimerkiksi sivun vierailun kesto).

Keksit

Evästeet ovat pieniä tietoja, jotka tallennetaan laitteeseesi (tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen).

Data Controller

Rekisterinpitäjällä tarkoitetaan luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, joka (joko yksin tai yhdessä tai yhdessä muiden henkilöiden kanssa) määrittelee henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja tavan. Tämän tietosuojaselosteen tarkoituksia varten olemme henkilötietojesi rekisterinpitäjä.

Tietojen käsittelijät (tai palveluntarjoajat)

Tietojen käsittelijällä (tai Palveluntarjoajalla) tarkoitetaan luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, joka käsittelee tietoja rekisterinpitäjän puolesta. Saatamme käyttää eri Palveluntarjoajien palveluita käsitelläksemme tietojasi tehokkaammin.

Tiedot (tai käyttäjä)

Tietojen aihe on jokainen elävää henkilöä, joka käyttää Palveluaan ja joka on Henkilötietojen alainen.

Tietojen kerääminen ja käyttö

Keräämme useita erilaisia ​​tietoja erilaisiin tarkoituksiin tarjotaksemme ja parantaaksemme Palvelua sinulle.

Kerättyjen tietojen tyypit

Henkilötiedot

Käyttäessäsi palvelua voimme pyytää sinua antamaan meille joitain henkilökohtaisia ​​tietoja, joita voit käyttää yhteyden ottamiseen tai tunnistamiseen ("Henkilökohtaiset tiedot"). Henkilökohtaisesti tunnistettavissa oleva tieto voi sisältää, mutta ei rajoitu:

  • Sähköpostiosoite
  • Etunimi ja sukunimi
  • Puhelinnumero
  • Osoite, valtio, maakunta, postinumero, kaupunki
  • Evästeet ja käyttötiedot

Voimme käyttää henkilötietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä uutiskirjeiden, markkinointi- tai mainosmateriaalien ja muiden sinua mahdollisesti kiinnostavien tietojen toimittamiseksi. Voit kieltäytyä vastaanottamasta mitään tai kaikkia näistä ilmoituksista meiltä seuraamalla tilauksen peruutuslinkkiä tai ohjeita, jotka ovat lähettämässämme sähköpostissa tai ottamalla meihin yhteyttä.

Käyttötiedot

Voimme myös kerätä tietoja palvelun käyttämisestä ja käyttämisestä ("Käyttötiedot"). Käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten tietokoneen Internet-protokollan osoitetta (esim. IP-osoitetta), selaintyyppiä, selainversiota, vierailemasi Palvelun sivuja, vierailunneaikaa ja -aikaa, kyseisille sivuille kulkevaa aikaa, ainutlaatuista laitteen tunnisteita ja muita diagnostisia tietoja.

Evästeiden tietojen seuranta

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantakohteita, jotta voimme seurata palveluumme toimintaa ja pitää tietyt tiedot.

Evästeet ovat tiedostoja, joissa on pieni määrä tietoja, jotka voivat sisältää nimettömän yksilöllisen tunnisteen. Evästeet lähetetään selaimeesi verkkosivustolta ja tallennetaan laitteellesi. Seurantatekniikoita käytetään myös majakat, tunnisteet ja komentosarjat tietojen keräämiseen ja seuraamiseen sekä Palvelun parantamiseen ja analysointiin.

Voit ohjata selaimesi kieltämään kaikki evästeet tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Jos et hyväksy evästeitä, et välttämättä pysty käyttämään joitain osia Palveluistamme.

Esimerkkejä käytetyistä evästeistä:

  • Session evästeet. Käytämme istuntojen evästeitä Palvelun käyttämiseen.
  • Etusijaiset evästeet. Käytämme Preference Cookies -ohjelmaa muistiin mieltymyksesi ja erilaiset asetukset.
  • Turva-evästeet. Käytämme suojauskoodeja turvallisuussyistä.
  • Mainosten evästeet. Mainostaminen Evästeitä käytetään palvelemaan sinua mainoksilla, jotka saattavat olla sinulle ja etujasi kannalta tärkeitä.

Tietojen käyttö

toimittaja käyttää kerättyjä tietoja eri tarkoituksiin:

  • Palvelun tarjoaminen ja ylläpito
  • Ilmoittaa sinulle palvelusi muutoksista
  • Jotta voit osallistua Palvelun vuorovaikutteisiin ominaisuuksiin, kun päätät tehdä sen
  • Tarjoa asiakastukea
  • Kerätä analyyseja tai arvokkaita tietoja, jotta voimme parantaa Palvelua
  • Seuraa Palvelun käyttöä
  • Tunnistaa, estää ja käsitellä teknisiä ongelmia
  • Tarjoamme sinulle uutisia, erikoistarjouksia ja yleistietoja muista tavaroista, palveluista ja tapahtumista, jotka tarjoamme samanlaisia ​​kuin olet jo ostanut tai tiedustellut, ellet ole päättänyt vastaanottaa tällaisia ​​tietoja

Oikeusperusta henkilötietojen käsittelylle yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti

Jos olet kotoisin Euroopan talousalueelta (ETA), toimittaja Tässä tietosuojakäytännössä kuvattujen henkilötietojen keräämisen ja käytön oikeusperusta riippuu keräämistämme henkilötiedoista ja tietystä kontekstista, jossa keräämme niitä.

toimittaja voi käsitellä henkilötietojasi, koska:

  • Meidän on tehtävä sopimus sinun kanssasi
  • Olet antanut meille luvan tehdä niin
  • Käsittely on oikeutettujen etujemme mukaista, eikä oikeutesi korvaa sitä
  • Noudattaa lakia

Tietojen säilyttäminen

toimittaja säilyttää henkilötietosi vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siinä määrin kuin on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi (esimerkiksi jos meitä vaaditaan säilyttämään tietosi noudattamaan sovellettavaa lakia), ratkaisemaan riidat ja panemaan täytäntöön lailliset sopimuksemme ja toimintamme.

toimittaja säilyttää myös käyttötiedot sisäisiä analyysejä varten. Käyttötiedot säilytetään yleensä lyhyemmän ajan, paitsi jos näitä tietoja käytetään turvallisuuden parantamiseksi tai palvelumme toimivuuden parantamiseksi tai jos meillä on laillinen velvoite säilyttää nämä tiedot pidempään ajanjaksoon.

Tietojen siirto

Tietosi, mukaan lukien henkilötiedot, voidaan siirtää tietokoneellesi, jotka sijaitsevat oman valtion, maakunnan, maan tai muun valtion viranomaisen ulkopuolella, jos tietosuojalainsäädäntö voi olla eri kuin oman lainkuusi.

Jos olet Bulgarian ulkopuolella ja päätät antaa meille tietoja, ota huomioon, että siirrämme tiedot, mukaan lukien henkilötiedot, Bulgariaan ja käsittelemme niitä siellä.

Sinun suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön ja sen jälkeen, kun olet lähettänyt tällaiset tiedot, edustaa hyväksymistäsi kyseisen siirron osalta.

toimittaja ryhtyy kaikkiin tarpeellisiin toimiin varmistaakseen, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, eikä henkilötietojasi siirretä organisaatiolle tai maalle, ellei käytössä ole riittävästi valvontaa, mukaan lukien tietosuojasi ja muita henkilökohtaisia ​​tietoja.

Tietojen luovuttaminen

Liiketoimi

If toimittaja osallistuu sulautumiseen, hankintaan tai omaisuuden myyntiin, henkilötietosi voidaan siirtää. Annamme ilmoituksen ennen henkilökohtaisten tietojen siirtämistä, ja niihin sovelletaan erilaista tietosuojakäytäntöä.

Lakisääteiset vaatimukset

toimittaja voi paljastaa henkilötietosi vilpittömässä mielessä, että tällainen toiminta on välttämätöntä:

  • Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen
  • Suojella ja puolustaa oikeuksia tai omaisuutta toimittaja
  • Estää tai tutkia mahdollisia väärinkäytöksiä Palvelun yhteydessä
  • Suojaa palvelun käyttäjien tai kansalaisten henkilökohtaista turvallisuutta
  • Lakisääteisen vastuun suojaaminen

Tietoturva

Tietojesi tietoturva on meille tärkeää, mutta muista, että mikään Internetin välityksellä tapahtuva lähetystapa tai sähköinen tallennusmenetelmä on 100% turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojelemiseksi, emme voi taata sen absoluuttista turvallisuutta.

Tietosuojan oikeudet yleisen tietosuojadirektiivin (GDPR)

Jos asut Euroopan talousalueella (ETA), sinulla on tietyt tietosuojaoikeudet. toimittaja pyrkii toteuttamaan kohtuulliset toimenpiteet, jotta voit oikaista, muuttaa, poistaa tai rajoittaa henkilötietojesi käyttöä.

Jos haluat tietää, mitä henkilötietoja meillä on ja jos haluat, että se poistetaan järjestelmistämme, ota meihin yhteyttä.

Tietyissä tilanteissa sinulla on seuraavat tietosuojan oikeudet:

Oikeus käyttää, päivittää tai poistaa tietoja, joita meillä on. Aina kun se on mahdollista, voit käyttää, päivittää tai pyytää henkilötietojesi poistamista suoraan tilisi asetukset -osiosta. Jos et pysty suorittamaan näitä toimintoja itse, ota yhteyttä auttamaan sinua.
Oikeus oikaisua. Sinulla on oikeus oikaista tiedot, jos tiedot ovat epätarkkoja tai epätäydellisiä.
Oikeus vastustaa. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.
Rajoitusoikeus. Sinulla on oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä.
Oikeus tietojen siirrettävyyteen. Sinulla on oikeus saada kopio tiedoista, joita meillä on sinulle jäsennellyssä, koneellisesti luettavassa ja yleisesti käytössä olevassa muodossa.
Oikeus peruuttaa suostumus. Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa missä toimittaja luottaa suostumukseenne käsitellä henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Huomaa, että voimme pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ennen vastaamista tällaisiin pyyntöihin.

Sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle henkilötietojesi keräämisestä ja käytöstä. Lisätietoja saa Euroopan talousalueen (EEA) paikalliselta tietosuojaviranomaiselta.

Palveluntarjoajat

Voimme käyttää kolmannen osapuolen yrityksiä ja yksityishenkilöitä helpottamaan Palveluamme ("Palveluntarjoajat"), toimittamaan Palvelun puolesta, suorittamaan Palveluun liittyviä palveluita tai auttamaan meitä analysoimaan Palvelumme käyttämistä.

Nämä kolmannet osapuolet voivat käyttää henkilötietojasi vain näiden tehtävien suorittamiseen meidän puolestamme ja ovat velvollisia luovuttamaan tai käyttämään sitä muuhun tarkoitukseen.

Analytics

Voimme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia seurata ja analysoida Palvelun käyttöä.

Google Analytics
Google Analytics on Googlen tarjoama verkkoanalytiikkapalvelu, joka seuraa ja raportoi verkkosivuston liikennettä. Google käyttää kerättyjä tietoja Palvelumme käytön seuraamiseen ja valvontaan. Nämä tiedot jaetaan muiden Google-palvelujen kanssa. Google voi käyttää kerättyjä tietoja oman mainosverkostonsa mainosten kontekstualisointiin ja personointiin. Voit kieltäytyä antamasta toimintaasi Palvelussa Google Analyticsin saataville asentamalla Google Analyticsin opt-out-selaimen lisäosan. Laajennus estää Google Analyticsin JavaScriptiä (ga.js, analytics.js ja dc.js) jakamasta Google Analyticsin kanssa tietoja käyntitoiminnasta. Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on Googlen tietosuojaehtojen verkkosivulla: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

mainonta

Saatamme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia mainosten näyttämiseen, jotta voimme tukea ja ylläpitää palvelua.

Google AdSense DoubleClick -eväste
Google kolmannen osapuolen toimittajana käyttää evästeitä mainosten näyttämiseen Palvelussamme. Googlen DoubleClick-evästeen käytön ansiosta se ja sen kumppanit voivat näyttää mainoksia käyttäjillemme heidän vierailunsa perusteella palvelussamme tai muilla Internetin verkkosivustoilla. Voit kieltäytyä DoubleClick-evästeen käytöstä kiinnostuksiin perustuvassa mainonnassa käymällä Google-mainosasetusten verkkosivulla: http://www.google.com/ads/preferences/

Käyttäytymiseen perustuva uudelleenmarkkinointi

toimittaja käyttää uudelleenmarkkinointipalveluita mainostaakseen sinulle kolmansien osapuolien verkkosivustoilla, kun olet käynyt palvelumme. Me ja kolmansien osapuolien toimittajat käyttävät evästeitä ilmoittaaksemme, optimoidaksemme ja näyttääksesi mainoksia aiempien palvelumme käyntien perusteella.

Google AdWords
Google AdWords -uudelleenmarkkinointipalvelun tarjoaa Google Inc. Voit poistaa Google Analyticsin näyttömainonnasta käytöstä ja muokata Google Display -verkoston mainoksia käymällä Google Ads -asetussivulla: http://www.google.com/settings/ads Google suosittelee myös Google Analytics Opt-out Browser -lisäosan – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout – asentamista verkkoselaimellesi. Google Analytics Opt-out Browser Add-on tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden estää Google Analyticsin keräämästä ja käyttämästä heidän tietojaan. Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on Googlen tietosuojaehtojen verkkosivulla: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Facebook
Facebookin uudelleenmarkkinointipalvelua tarjoaa Facebook Inc. Voit oppia lisätietoja aihepiiriin perustuvasta mainonnasta Facebookista käymällä tällä sivulla: https://www.facebook.com/help/164968693837950 Jos haluat poistaa käytöstä Facebookin kiinnostuksen kohteet, seuraa näitä ohjeita Facebookista: https://www.facebook.com/help/568137493302217 Facebook noudattaa digitaalisen mainonta-allianssin vahvistamia online-käyttäytymismainonnan itsesääntelyperiaatteita. Voit myös kieltäytyä Facebookista ja muista osallistuvista yrityksistä Digital Advertising Alliancen kautta Yhdysvalloissa http://www.aboutads.info/choices/, Kanadan Digitaalisen mainonnan liitto Kanadassa http://youradchoices.ca/ tai European Interactive Digital Advertising Alliance Euroopassa http://www.youronlinechoices.eu/tai poista se käytöstä mobiililaitteesi asetuksista. Lisätietoja Facebookin tietosuojakäytännöistä on Facebookin tietosuojakäytännössä: https://www.facebook.com/privacy/explanation

Linkkejä muille sivustoille

Palvelumme voi sisältää linkkejä muihin sivustoihin, joita meillä ei ole. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kolmannen osapuolen sivustoon. Suosittelemme, että tutustut jokaisen sivuston tietosuojakäytäntöön.

Emme ole valvoa eikä ole vastuussa kolmannen osapuolen sivustojen tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä.

Lasten tietosuoja

Palvelumme ei koske ketään alle 18: n ("Lapset") ikä.

Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisia ​​tietoja keneltä tahansa alle 18: n. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja olet tietoinen siitä, että lapsesi ovat toimittaneet meille henkilökohtaisia ​​tietoja, ota yhteyttä. Jos saamme tietoon, että olemme keränneet henkilötietoja lapsilta ilman vanhempien suostumusta, pyrimme poistamaan tiedot palvelimistamme.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Voimme päivittää tietosuojakäytäntömme ajoittain. Ilmoitamme sinulle mahdollisista muutoksista lähettämällä uuden tietosuojakäytännön tällä sivulla.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja / tai näkyvällä ilmoituksella Palveluksestamme ennen muutoksen voimaantuloa ja päivitämme tämän tietosuojakäytännön yläreunassa olevan "voimassaolopäivä".

Sinua kehotetaan tarkistamaan tätä tietosuojakäytäntöä säännöllisesti kaikista muutoksista. Tämän tietosuojakäytännön muutokset ovat voimassa, kun ne on lähetetty tälle sivulle.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse.